Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Τί να ψηφίσω, παλτό ή ρόμπα;

(Σήμερα δεν έχει κανονικό άρθρο λόγω επαγγελματικού ταξιδίου).




Ευρωεκλογές. Τα πιο πεταμένα λεφτά του φορολογούμενου. Εάν οι εθνικές εκλογές είναι χαρτοπόλεμος, οι ευρωεκλογές είναι χαρτί υγείας.



Ναι παιδιά, να εξασκήσετε το βασικό σας καθήκον ως πολίτες. Ως λούγκρες. Σας γαμούνε και τους ψηφίζετε κιόλας. Τους λέτε «Μπράβο, καλά μας κάνετε. Γαμήστε μας κι άλλο».


Για όσους άρρωστους ψηφομανείς πάσχουν από καλπο-στερητικό σύνδρομο υπάρχουν αρκετές επιλογές για να ψηφοφτιαχτούν:


1. Ψήφο στα μικρά κόμματα. Όχι στο Κου Κου, στο Παρατρίχα και τους Χριστιανοκουφάλες, τα δεκανίκια των φαγανών, αλλά σε εκείνα τα κόμματα των οποίων το ψηφοδέλτιο δεν έχετε ξαναδεί. Όσο πιο άγνωστο, τόσο πιο καλύτερα. Αν σας ρωτήσουν τι ψηφίσατε θα λέτε ότι δεν θυμάστε και θα είναι αλήθεια.


2. Λευκό. Συμβολίζει την αγνότητα και την δικαιοσύνη. Την ουτοπία δηλαδή. Επειδή όλα είναι πουτάνα και αδικία. Το άσπρο είναι και κυριλέ.


3. Μαύρο. Συμβολίζει τον θάνατο και το “θα σας γαμήσω όπου σας πετύχω”. Μάλλον δεν θα τους πετύχετε γιατί κυκλοφοράνε σε άλλους χώρους. Το μαύρο πάντως είναι σοβαρό χρώμα και πάντα στην μόδα.


4. Άκυρο. Συμβολίζει το «άντε και κάντε κανά τσιμπούκι παλιόπουστες. Χεσμένους σας έχω μαζί με το άθλιο μπουρδέλο σας».


5. Φωτοτυπία 100ευρου. Και με πολύ μικρά γράμματα να γράφει: “Φωτοτυπία είναι ρε μαλάκα”. Να μένει ο δικαστικός αντιπρόσωπος με τη χαρά. Και επειδή οι περισσότεροι από εμάς μόνο σε φωτοτυπία το βλέπουμε πια το 100ευρο.


6. Τσοντο-φωτογραφία με σκληρό πορνό. Σαν αυτό που μας κάνουνε καθημερινά στα σουπερ-μάρκετ. Άμα έχει και ζώα μέσα, θα συζητηθεί.


7. Φωτό του Μητσοτάκη χαμογελαστού με την λεζάντα: “Ο Κ.Μ. σας εύχεται καλή τύχη στην υπόλοιπη ζωή σας”.


8. Το ψηφοδέλτιο του του ΣΕΚΣ (Συνασπισμού Ελλήνων Κρεατοφάγων-Σουβλακιστών) :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjTjGPeFW47XnBwLtC9qd5Nu1D6Ay4hW8uc_3U5leazGipk_WG2MIeDAsSr5U2HZgCM-IuhnWtDkiISATICliFhRkqG8LUy_L41uMJm72XKllIt3Is6KdEbqJNFYGwIX71Yk0C5wJcFR9k/s1600-h/psifodeltio3+copy.jpg


9. Όλα μαζί τα παραπάνω στον ίδιο φάκελο.

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΦΑΓΩΝ

(Πάω να χτυπήσω δύο γύρους)

Δεν υπάρχουν σχόλια: