Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

Σερβιτόρε, μία από τα ίδια σκατά !

Η σύγχυση είναι καθολική. Άμα κάνει κάποιος μια βόλτα στα μπλόγκς θα το καταλάβει. Όμως έτσι πρέπει να είναι ο κόσμος. Πολυφωνικός. Ακατάστατος. Με χιούμορ. Μέσα στην επιφανειακή σύγχυση υπάρχει μια αρμονία. Όχι σαν τον κόσμο του επίσημου τύπου/των ΜΜΕ. Που είναι συνεννοημένος εξαρχής. Και τα μάτς που μεταδίδει είναι πάντα σικέ.


Η κοροϊδία έχει φτάσει στο απροχώρητο. Βλέπω τις ύαινες στο γυαλί να κλαίνε δήθεν για τους κακόμοιρους Παλαιστίνιους ενώ στην ουσία το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα νούμερα στην AGB και -μέσω αυτών- οι αυξήσεις στον ήδη παχύσαρκο μισθό τους. Για όποιον έχει βασικές γνώσεις ιστορίας και οικονομικών, το πράγμα είναι απλό και έχει ως εξής: Οι Εβραίοι έχουν το έδαφος, τα λεφτά και τα όπλα. Αν ήθελαν να λύσουν το θέμα με ειρηνικό τρόπο θα το είχαν λύσει εδώ και πολλά χρόνια. Θα είχαν δώσει και στους Παλαιστίνιους ένα κομμάτι γή που να έχει και λίγο νερό και το θέμα θα είχε λήξει. Όμως οι Εβραίοι θέλουν κράτος-κωλόμπα, εξαρτώμενο 100% από αυτούς, να το κάνουν ό,τι γουστάρουν. Αν δεν γίνεται αυτό, τότε το μόνο κράτος που είναι επιτρεπτό στην περιοχή είναι το κράτος-μπουρδέλο, όπως ο Λίβανος. Βέβαια τα ψέματα έχουν τελειώσει. Ο Παλαιστίνιος κάνει 10 παιδιά άνετα κι ο Εβραίος 3 με το ζόρι. Σε είκοσι χρόνια η αναλογία πληθυσμού θα είναι 10 προς 1. Και ο αυριανός Παλαιστίνιος θα είναι πιό αγριεμένος και με περισσότερη τεχνολογία στα χέρια του από ό,τι σήμερα. Αυτό πάει να προλάβει ο Εβραίος και οδηγεί τα πράγματα σε ανοιχτή σύρραξη.


Για τον λουστράκο (το γκρουμάκι) τα έχω πεί στο σι-ντί με το μέλλον. Σαπούνι στο σαπούνι θα πάει η προεδρία. Όλο σκύψιμο και φρού-φρού. Πάσο στο Ισραήλ όσο δεν παίρνει και ξύλο στους υπόλοιπους. Μαύρος εργαζόμενος = blue collar. Ό,τι βρωμοδουλειά υπάρχει στον Λευκό Οίκο, βουλωμένες χέστρες, σκουπίδια, κλπ, ο μαύρος θα την κάνει. Με το μαρκούτσι που έχουν στον πωπό οι γιάνκηδες στα αμοιβαία τους ας κάνουν και αλλιώς. Θα φάνε ύφεση δεκαετίας που θα παραμιλάνε και τα δισέγγονά τους, αν τύχει και ξεστρατίσουν από τα συμφωνημένα.


Μερικοί νεοφιλελεύθεροι σκατάδες παπαγαλίζοντας τα αμερικανοεβραιοευρωπαϊκά ΜΜΕ εξομοιώνουν τα πάντα. Την αυτοσχέδια στρακαστρούκα με τον πύραυλο. Την επίθεση αυτοκτονίας με την επίθεση δολοφονίας. Το να θυσιάζεις την ζωή σου για κάτι που πιστεύεις και το να σκοτώνεις από μακριά πατώντας ένα κουμπί. ‘Ντάξει παιδιά, δώσαμε. Διαβάστε λίγο Finkelstein μπάς και συνέλθετε, Εβραίος είναι κι αυτός, αλλά όχι σαν τα αφεντικά σας.


Όσο για την δική μας προοδευτουριά που τάχτηκε αναφανδόν υπέρ των αδυνάτων μπάς και δεν προλάβει, έχω μερικές ερωτήσεις: Γιατί δεν λέει κουβέντα για τον στρατό κατοχής που έχουμε εμείς στο Αφγανιστάν και τις ναυτικές μονάδες στον Περσικό που στοιχίζουν ένα κάρο λεφτά στον φορολογούμενο για να ληστεύουν με την άνεσή τους οι Αμερικάνοι τα πετρέλαια και να κάνουν μπίζνες με την ανοικοδόμηση των χωρών που κατεδάφισαν οι ίδιοι; Εμείς τί κέρδος έχουμε; Πόσες φορές μας προστάτεψε το ΝΑΤΟ και από ποιούς για να του χρωστάμε και χάρη; Γιατί δεν μας λένε οι δικοί μας για τα χημικά δακρυγόνα και τοξικά όπλα που αγοράζουν από Ισραήλ για εντόπια χρήση; Εμείς έχουμε περισσότερη αντοχή στα δηλητήρια από τους Παλαιστίνιους; Γιατί δεν λένε να μποϊκοτάρουν τα εβραϊκά καζίνα που μαζεύουν όλο το χρήμα της ελληνικής επαρχίας; Γιατί κανένας δεν πιέζει ουσιαστικά το Ισραήλ να συμμορφωθεί; Αρχίζοντας από τον αποκλεισμό τους από όλες τις ευρωπαϊκές αθλητικές διοργανώσεις. Για τριάντα νεκρούς στο Χέιζελ οι αγγλικές ομάδες έφαγαν πέντε χρόνια αποκλεισμό. Οι Ισραηλινοί δηλαδή είναι υπεράνω του νόμου; Και στο κάτω-κάτω, τί δουλειά έχει το Ισραήλ στα ευρωπαϊκά κύπελα; Και η Τουρκία και η Σιβηρία; Η Ευρώπη είναι ως τον Ελλήσποντο και ως τα Ουράλια. Οι παραπέρα να πάνε να παίξουνε με το Μπαγκλαντές και την Μογγολία.


Όμως όλα καταλήγουν στο χρήμα. Στις μπίζνες. Συνεννοημένοι είναι όλοι. Από τους ίδιους πληρώνονται. “Γράψτε ό,τι θέλετε, πείτε ό,τι θέλετε, μόνο μην χαλάτε τις μπίζνες”. Αυτός είναι ο κανόνας. Παλαιστίνιοι αδέλφια μας, Ιρακινοί αδέρφια μας, Κούρδοι αδέρφια μας, Σέρβοι αδέρφια μας, Αλβανοί αδέρφια μας, Τούρκοι αδέρφια μας. Έχουμε τόσα πολλά αδέρφια και δεν το έχουμε καταλάβει;

…Ρε άστε στο διάολο όλοι! Αδέρφια και ξαδέρφια και αρχίδια και μύδια. Τις μαλακίες που πασάρουν στον κόσμο οι πονηροί για να κάνουν τις δουλειές τους. Και οι Σέρβοι και οι Κούρδοι και όλοι οι άλλοι μας την γαμούνε όπου και όποτε μας πετύχουν. Πρίν δώδεκα χρόνια βαφτίζανε οι μαλάκες τους Αλβανούς να τους οδηγήσουν στο δρόμο του Κυρίου. Και τους ασημώνανε κιόλας. Και είχε βαφτιστεί ο κάθε Αλβανός τέσσερις φορές μέσο όρο. Για να κάνουν την μπάζα τους κάποιοι εργολάβοι και το σκατομπουρδέλο τους ολυμπιακούς ντοποαγώνες χωρίς να πληρώσουν ούτε μισό ένσημο. Και πλάκωσε κάθε καρυδιάς καρύδι εδώ. Φάτε τους τώρα όλους στη μάπα και μη μιλάτε καθόλου.



Αθάνατη νεοελλάδα της παπάτζας. Κουραδοδημοκράτες. Υπογράφουμε πρώτοι όλες τις διεθνείς συνθήκες και μετά τις γράφουμε κανονικά. Έξω παλτόρομπα, μέσα απλή ρόμπα. Στα 100 άτομα οι 90 βρίζουν τους πολιτικούς και οι 78 πάνε και τους ψηφίζουν. Αυτό κι αν είναι εκλογική νοθεία.


Μας έχουν πάρει όλοι χαμπάρι. Μόνο εμείς δεν έχουμε πάρει πρέφα ότι μας έχουν πάρει πρέφα. Το έθνος του άσκοπου μπλά-μπλά. Θεωρίες, παπαριές και φωνητικά. Και η ζωή συνεχίζεται. Μαζί με την κοροϊδία και το εκάστοτε μαστίγωμα της θάλασσας. Και με τις βρώμικες μπίζνες με όποιον κωλομπαρά μας τα ακουμπάει.


Πιστέψτε με, τα επόμενα πέντε χρόνια θα έχουν τρομερή πλάκα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ
ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Ο NASTY ΓΕΡΝΑΕΙ

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα καλο!

εντάξει καλύτερα είναι έτσι με μεγαλύτερη γραμματοσειρά!

Αν και νομίζω ότι το πρόβλημα είναι το contrast μαύρου/λευκου που κουράζει τα μάτια.

Αλλά οκ παίδες, όπως σας αρέσει εγώ πάλι θα το διαβάσω. Κανένα πρόβλημα!

nastybishop

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους κάποιος που τα λεει στα ίσια χωρίς γρίφους κ αλλες τέτοιες μ..κιες!συγχαριτήρια για το blog το ύφος αλλα και το ύφος 5*
(άντε γιατι πήξαμε στα σκ@τα τοσο καιρό)

Ανώνυμος είπε...

--->Ηθος ;-)