Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Ο Δούρειος Ίππος και η τύχη του μεταλλαγμένου ξενιστή

Οι Ινδοί λένε: “είσαι αυτό που τρώς”. Αν δεχτούμε ότι υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτό το αξίωμα και ότι εκτός από τα φαγητά εφαρμόζεται και στην τροφή του μυαλού δηλαδή τις ιδέες, τότε τα πράγματα είναι μιά χαρά σκατά.


Σε ένα κράτος που τα τελευταία εκατό χρόνια εξέθρεψε εκατομμύρια ανθρώπους μόνο και μόνο για να τους ξαποστείλει κακήν-κακώς στα πέρατα του κόσμου να αναζητήσουν μια αξιοπρεπέστερη ζωή, την ίδια που το ίδιο τους αρνήθηκε πεισματικά, το να ζεί κάποιος στο σήμερα είναι κατόρθωμα.


Κάποιοι ζούν στο ελληνιστικό μπέρδεμα, κάποιοι στην ρωμαϊκή παρτουζοπαρακμή, κάποιοι στην βυζαντινή εποχή της χριστιανορουφιανιάς, κάποιοι στον σκοτεινό μεσαίωνα με το κάψιμο των διαφωνούντων και κάποιοι άλλοι στο καθιστικό της εικονικής έπαυλής τους.



Αν εξαιρέσει κανείς ορισμένα μπλόγκς και κάποιους γραφικούς συγγραφείς, καλλιτέχνες και επιστήμονες, δεν υπάρχει ούτε μια τίμια φωνή σε αυτή την χώρα. Το σκουπίδι κυριαρχεί από άκρη σ’ άκρη. Βιζιτούδες πουτανοξέκωλες, ανεγκέφαλοι φανεροσταλινικοί κρυπτοομοφυλόφιλοι, μουνολιγούρηδες μαλακοκαύληδες άχρηστοι, χοντροσκατάδες φασίστες, γουρονόφρονες μεταλλαγμένοι κοιλαράδες και άλλοι ενωμένοι οπαδοί του μασονικού χρήματος αποτελούν την χάβρα της διανόησης. Και δεν υπάρχει ούτε ένας νορμάλ πολίτης να βγεί και να τους πάρει με τις πέτρες. Αυτούς και τους κλόουν πολιτικάντηδες και τους μοναστηρονταβατζήδες και τους λιγδοτραπεζίτες και όλους τους υπόλοιπους κουκουλοφόρους με τα στρίνγκ.



Άνθρωποι τίμιοι υπάρχουν πολλοί ακόμα, όμως δυστυχώς δεν μιλάνε. Όχι γιατί δεν θέλουν, αλλά γιατί δεν μπορούν. Τους έχουν δέσει πισθάγκωνα και τους έχουν φιμώσει. Η πατρίδα, η θρησκεία και η τράπεζα. Το άγιο σύστημα. Το φασισταριό της ψωλοπεφωτισμένης δεξιάς, οι απατεώνες με τον πράσινο ήλιο και τα κόκκινα μίζερα ανθρωπάκια με τις κάλπικες ιδέες και τις χοντρές τσέπες. Τα 300 συνεταιράκια και τα φανερά και κρυφά αφεντικά τους.



Αν εξετάσει κάποιος όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας και που έχω αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα, ανεργία, πρέζα, εγκληματικότητα, διαφθορά, κλπ., θα δεί ότι συνισταμένη όλων είναι η πουστιά που λέγεται μετανάστευση.



Το έχω πεί πολλές φορές, ότι δεν πιστεύω στην τύχη. Τύχη είναι όταν άλλοτε χάνεις και άλλοτε κερδίζεις. Όταν χάνεις συνέχεια χωρίς να κερδίζεις ούτε μία φορά, δεν υπάρχει τύχη. Σε κλέβουν στα ίσια.



Υπήρξε θεμελιώδης αρχή της πάλαι ποτέ Βρεττανικής Πορνοκρατορίας το να σπέρνει διχόνοια ακόμα κι εκεί που δεν υπήρχε και μετά να παριστάνει τον δίκαιο κριτή, πάντα με το αζημίωτο. Υπήρχαν πολλοί τρόποι γι αυτό: Η μετάλλαξη κάποιων τμημάτων του πληθυσμού σε υποστηρικτές της, η αναζωπύρωση παλαιών παθών και πολιτικού, φυλετικού ή θρησκευτικού μίσους, η χάραξη συνόρων με τρόπο που να αφήνουν τεράστιες μειονότητες κι από τις δύο πλευρές του φράχτη, ακόμα και η μεταφορά ξένων πληθυσμών εκεί όπου οι ιθαγενείς ήταν εθνολογικά μια συμπαγής κοινότητα.



Όπως βλέπετε, τίποτα δεν είναι καινούργιο. Οτιδήποτε συμβαίνει σήμερα, έχει συμβεί και στο παρελθόν, αρκετές φορές και μόνο οι εποχές, οι τόποι και τα ονόματα αλλάζουν.



Σήμερα η Αμερικάνικη Πεοπλανηταρχία έχει πάρει την θέση της χρεοκοπημένης Βρεττανο-Ολλανδικής Μουνοσκυλοκρατορίας σε αυτή την σκυταλοδρομία της αθλιότητας, χωρίς να κάνει τον κόπο ούτε να ανανεώσει την συνταγή. Το ότι η εγκληματική κομπίνα τους εξακολουθεί να αποδίδει καρπούς οφείλεται σε μια σειρά λόγους με προεξάρχοντες την χρήση του δόλιου ψέματος και την ωμή καταστολή.



Το ότι με το παραμικρό οι μασονοκινούμενες ύαινες των ψευτο-ανθρωπιστικών και ψευτο-φιλανθρωπικών -δήθεν ανεξάρτητων- οργανώσεων πέφτουν να μας φάνε κάθε φορά που ανοίγει μιά μύτη μετανάστη ακόμα και σε καβγάδες μεταξύ τους, μόνο τυχαίο δεν είναι. Οι Ιταλοί πρίν από κάμποσα χρόνια είχανε βουλιάξει ένα καράβι τίγκα στους Αλβανούς και μόνο εγώ φαίνεται να το θυμάμαι ακόμα. Κι εκείνους τους ταλαίπωρους Μεξικάνους που ντουφεκάνε καθημερινά στα σύνορα οι καουμπόηδες δεν τους αναφέρει κανένα μέσο μαλακισμένης ενημέρωσης. Αλλά τί περιμένεις από τζαμπατζήδες τσίπηδες και τσιφούτηδες που πληρώνουν το δωμάτιο στο ελληνικό νησί 15 ευρώ (μαζί με πρωινό και την πτήση) σε φούλ σεζόν και ζητάνε και σκόντο γιατί τους φαίνεται ακριβό. Ενώ ο Μαλάκας ιθαγενής για το ίδιο δωμάτιο (χωρίς το πρωινό και την πτήση) πληρώνει 50 γαμημένα ευρώ στην καλύτερη, αντί να γίνεται το αντίθετο. Να είναι καλά οι γραικύλοι της πούτσας που τα πούλησαν όλα για ψίχουλα και πάνε να μας πλασάρουν ως τίτλο τιμής την ιδιότητα του γκαρσονιού.



Οι γαμημένες πούστρες των διεθνοξεσκισμένων ΜΜΕ από την μιά μας βρίζουν ρατσιστές και ξενόφοβους και από την άλλη προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι μετανάστες είναι ένα υπέροχο δώρο. Αυτό που προσπαθούν να κάνουν κυρίως είναι να μας διχάσουν και να μας μπερδέψουν με ψεύτικα διλήμματα που μόνο οι βλάκες έχουν. Μιλάμε για κράτη που ο ρατσισμός τους είναι γραμμένος στις νομοθεσίες τους πεντακάθαρα. Και στις προφορικές οδηγίες προς τους γουρουνόμπατσους οι αξιωματούχοι το λένε το ίδιο ξεκάθαρα: “πατήστε τους στο λαιμό, τους βρωμομετανάστες”. Στις ΗΠΑ ως το 1960 οι μαύροι δεν μπορούσαν να μπούν ούτε κάν στα ουρητήρια των λευκών. Προφανώς για μην κομπλεξάρουν με τις πουτσάρες τους τις λευκές λούγκρες. Μεγάλοι μαύροι καλλιτέχνες του ρόκ, της τζάζ και της σόουλ έδιναν παραστάσεις σε κλάμπ για λευκούς και τα ατάλαντα λευκά γίδια δεν τους άφηναν να πάνε τουαλέτα. Ακόμα και καλλιτέχνιδες του επιπέδου της Έλλα Φιντζέραλντ αναγκάζονταν να κατουράνε σε πλαστικά κυπελάκια του καφέ μέσα στα καμαρίνια.



Φτάσαμε στην απόλυτη κατάντια: Να δεχόμαστε υποδείξεις περί δημοκρατίας και ανθρωπισμού από τους συγγενείς και φίλους του Έντγκαρ Χούβερ, του Ντιτρού, του Άλισταιρ Κρόουλι, του Γκαίρινγκ, κι εκείνου του Αυστριακού που είχε φυλακισμένη την κόρη του και τα αιμομικτικά παιδιά τους στο κελλάρι.



Έχουν που μας κοπανάνε επί χρόνια το λιβανιστήρι: τα λεφτά και τα λεφτά και τα λεφτά. Αυτά που πήρατε από την Ευρωπαϊκή Πουτσοένωση. Ποιός τα πήρε ρε παλιόπουστες; Γιατί εγώ και όλοι οι γνωστοί μου δεν έχουμε δεί δεκάρα από τα γαμημένα πουστρολεφτά σας. Πήγαν όλα σε ελβετικούς λογαριασμούς πολιτικάντηδων και λαδώματα νταραβεριτζήδων, όπως εκείνα του σχεδίου Μάρσαλ. Εμείς μόνο δίνουμε τόσα χρόνια γι αυτό το έκτρωμα, γι αυτό τραβάτε γαμηθείτε!




Άμα είναι τόσο υπέροχο δώρο, η μετανάστευση, να το κρατήσουν για πάρτη τους. Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ δεν γουστάρω να κάθομαι και να μου τα φέρνει ο Αλβανός ή ο Πακιστανός σκλάβος. Γιατί κάποια μέρα θα ‘ρθεί και θα μου κόψει το λαρύγγι και καλά θα κάνει. Άσε που ο Τσάμης και ο Πάκης δεν μπορούν να κάνουν ούτε στο όνειρό τους τη δουλειά που κάνω εγώ.



Σε εποχές μεγάλης ανεργίας φτάσαμε να εισάγουμε εργατικό δυναμικό. Γίναμε οι Εσκιμώοι που αγοράζουμε πάγο και μάλιστα πανάκριβα. Και γι αυτό δεν φταίνε οι μετανάστες. Αυτοί μπαλάκι του τένις είναι, μόνο που εμείς δεν έχουμε ρακέτα να τους στείλουμε πίσω σε αυτούς που έκαναν το σερβίς.



Φυσικά και υπάρχουν υπεύθυνοι για το σημερινό χάλι. Αυτοί που πλούτισαν χωρίς να δουλέψουν ποτέ. (Εκτός εάν το μπλα-μπλά και το αλλαξοκωλίκι θεωρούνται δουλειές). Είναι οι ίδιοι που με τα μπουρδελοσχολεία τους, τα πουτανογυμνάσια και τα πορνολύκεια και τα πατοκορφογαμημένα πανεπιστήμια και ΤΕΙ του κώλου, διέλυσαν επίτηδες την αγορά εργασίας, παράγοντας στρατιές δικηγόρων, μηχανικών, καθηγητών, και δεκάδων άλλων άχρηστων ειδικοτήτων, και δεν άφησαν να βγεί ένας τεχνίτης που να ξέρει να βιδώσει μια βίδα σωστά, και κάποιος που να φτιάξει με τα χέρια και το μυαλό του κάτι καινούργιο και χειροπιαστό που να βοηθάει την κοινωνία και την ψωλοχυμένη οικονομία αυτού του οίκου ανοχής. Όλοι, από τον φλώρο με το άχρηστο μεταπτυχιακό ως τον καράβλαχο που δεν έχει τελειώσει ούτε το λύκειο και δεν ξέρει να γράψει ούτε το όνομά του, θέλουν να γίνουν διευθυντές. Γιατί έτσι τους μεγάλωσε το σύστημα και με αυτή την ιδεολογία της αναξιοκρατικής τεμπελοπορνείας πότισε και τους γονείς τους. Λοιπόν, πάρτε την πούτσα μου και κάντε τον διευθυντή τώρα! Speak to the microphone, bitches!



...Τύχη; Γαμώ την θεά τύχη και γαμώ και τις θεραπαινίδες της! Και γαμώ και όλους αυτούς τους ψεύτες που μιλάνε για “τύχη” και “διεθνείς συγκυρίες”. Και βάζω και πέντε σκυλάραπες βαλέδες να τους γαμάνε με τις βρωμοψωλές τους, όπως θα έλεγε και ο θείος μου ο μαρκήσιος.



2 εκατομμύρια Αλβανοί και τριτοκοσμικοί σε πληθυσμό 11 εκατομμυρίων δεν είναι ούτε δώρο, ούτε τύχη. Είναι θανατηφόρα αρρώστια που θα μπορούσε να ξεκάνει ακόμα και ισχυρότερα κράτη, όχι το μισοπεθαμένο μπουρδέλο που έχουμε την ατυχία να ζούμε. Όμως η μεγαλύτερη αρρώστια είναι η μπάσταρδη ιδεολογία που πάνε να μας φορέσουν ως φέσι. Λίγο χριστιανισμός, λίγο ανθρωπισμός, λίγο διεθνισμός, λίγο δικαιοσύνη, λίγο συμπαράσταση. Όπως λέμε: “λίγο γκαστρωμένη”.




“Κι εμείς υπήρξαμε μετανάστες κάποτε,” είναι η πούστικη ατάκα για να μας βρεί στο φιλότιμο. Λές και στην Αμερική και αλλού που πήγαμε εμείς, μας είχανε στα πούπουλα. Στην ίδια κατηγορία με τους μαύρους μας είχε κατατάξει το επίσημο κράτος των ΗΠΑ τότε που οι μαύροι ήταν τρία σκαλιά πιό κάτω από το γελάδι και ένα σκαλί πιό κάτω από το σκυλί. Στην Αυστραλία ο αδελφός του πατέρα μου και οι άλλοι μετανάστες κοιμώνταν για δέκα χρόνια στους στάβλους μαζί με τα ζώα, βάζοντας μόνο μια σακούλα από λιπάσματα και μερικές παλιο-εφημερίδες για να μην πλαγιάζουν πάνω στην κοπριά. Στην Αμερική πριν από τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο προπάππος μου, ένας φουστανελάς-θηρίο 2Χ2 κουβάλαγε μαζί με τους άλλους σκλάβους τις ράγες του σιδηροδρόμου στην πλάτη και έστρωσε κάμποσα μίλια γραμμής μόνος του. Κι ο παππούς μου δώδεκα χρονών έφερνε με δυό σιδερένιους κουβάδες πόσιμο νερό για το συνεργείο από ένα μίλι μακριά. Αυτοί μαζί με τους άλλους Έλληνες, μερικούς Βούλγαρους, μερικούς Πολωνούς και μερικά ταλαίπωρα Κινεζάκια που πηγαίνανε τέσσερα-τέσσερα έφτιαξαν τις γραμμές στο Φάρ Ουέστ. Τις γραμμές που καυχιώνται σήμερα ότι τις έφτιαξαν οι WASPs. Οι πιονέροι του κώλου, οι φονιάδες των Ινδιάνων. Σε λίγο θα μας πούν ότι τις έφτιαξαν οι πρώτοι Αμερικανοεβραίοι. Ρε άει στο διάολο πούστηδεεεες!







Είμαι υπέρ της μετανάστευσης. Να έρθουν όλοι. Με την βίζα τους και την άδεια εργασίας και να δουλέψουν. Να κολλήσουν τα ένσημά τους και να πληρωθούν κανονικά, όπως όλοι οι εργαζόμενοι. Όχι μεροκάματα σκλάβων και εκβιαστικές συμφωνίες στο σκοτάδι. Να δούμε τότε ποιόν συμφέρει η μετανάστευση. Πουθενά στον πλανήτη δεν γίνεται αυτό που γίνεται εδώ. Να μπαίνει στην χώρα ο καθένας χωρίς βίζα και διαβατήριο και να παραμένει εσαεί χωρίς φανερούς οικονομικούς πόρους. Και να μην τον ενοχλεί κανένας. Και να φωνάζει κι από πάνω που δεν του έχουμε κόψει μισθό.



Το συφιλιτικό κράτος-βλαχοδουκάτο έκανε τους ολυμπιακούς πουτσοαγώνες της ντόπας χωρίς να κολλήσει ούτε ένα ένσημο. Με το αίμα των Αλβανών. Οι αληταράδες εργολάβοι δημοσίων έργων μόνο τέτοιους προσλαμβάνουν εδώ και είκοσι χρόνια. Ακόμα και ο αγρότης και ο μάστορας αναγκάστηκαν να πάρουν Αλβανούς για εργάτες. Όλα τα γαμημένα σκατά στα σουπερμάρκετ και στις βιτρίνες τριπλασίασαν τις τιμές τους, μόνο το μεροκάματο έμεινε στάσιμο. Τσάκισαν την αμοιβή του εργάτη με τους εισαγόμενους πειναλέους και μαζί με αυτήν και την ραχοκοκκαλιά της χώρας και το ήδη πουτανέ ασφαλιστικό σύστημα. Τα λαμόγια έβγαζαν υπερκέρδη επειδή γλύτωναν τα ένσημα. Τώρα το ΙΚΑ στηρίζεται στα ένσημα 500.000 Αλβανών για να μην κλείσει.



Όμως μαζί με τους Αλβανούς που ήρθαν γυρεύοντας ένα τίμιο μεροκάματο, ήρθε και η σαπίλα όταν άνοιξαν οι φυλακές του Χότζα. Όλοι οι ποινικοί της Σκιπερίας που δεν είχανε στον ήλιο μοίρα, κατέβηκαν στην Ελλάδα. Και είναι αυτοί με τις νόμιμες βίζες και τις άκρες στην παραεξουσία και στους μαφιόζους της. Η αστυνομία όπως πάντα κυνηγάει τους ταλαίπωρους που πάνε να βγάλουν ένα μεροκάματο, ενώ τους εγκληματίες δεν τους αγγίζει γιατί έχουν προστάτες σε ψηλά πόστα. Τώρα όμως άρχισαν να μπλέκουν τα πράγματα γιατί οι πρώην κατάδικοι και τώρα ευκατάστατοι “επιχειρηματίες” αρχίζουν να πληρώνονται κι από ξένες μυστικές υπηρεσίες για την αποσταθεροποίηση του γελοίου καθεστώτος των παχύσαρκων. Αυτοί που τα έμπλεξαν ας τα ξεμπλέξουν κι ας στείλουν τους παπάρηδες που έχουν στα think tank τους να πιούνε κανά φρέντο στο Κολωνάκι μπάς και τους κατέβει καμμιά ιδέα μαζί με τα κουράδια.



“Να ισχύσει ο νόμος”, λένε οι λεβεντομαλάκες. Ποιός νόμος; Ο ιερός νόμος της ληστείας και της αρπαγής που ισχύει τόσα χρόνια; Ο μισάνθρωπος νόμος της καταστροφής που αναφέρουν οι Γραφές; Ή μήπως ο βρώμικος νόμος της ατιμωρησίας και του απυρόβλητου; Αφήστε, κατάλαβα. Ο προληπτικός διεθνής νόμος της καταπίεσης και της καταστολής που πασχίζουν να επιβάλλουν οι κλέφτες με τις γραβάτες για να μην τους λυντσάρει το εξαγριωμένο πλήθος όταν έρθει η ώρα του. Μπορούν να τους βάλουν όλους τους νόμους στον κώλο τους; Έτσι κι αλλιώς άχρηστοι είναι όταν δεν εφαρμόζονται και άδικοι όταν εφαρμόζονται πάνω στο κεφάλι των αδυνάτων. Το σπαθί και η θέληση είναι ο μοναδικός νόμος και αλίμονο σε αυτόν που δεν το έχει καταλάβει έγκαιρα.




Το επίσημο τουρκικό κράτος κάνει ότι δεν βλέπει τους λαθρέμπορους των ψυχών με τα φουσκωτά και τις ψαρόβαρκες, άσε που οι περισσότεροι από δαύτους είναι μισθωτοί των μυστικών κλιμακίων του και γκριζόλυκοι που εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία. Ό,τι σκουπίδι υπάρχει, το προωθούν στην Ελλάδα. Η ηρωίνη έρχεται με βαρκάκια και μαούνες και το ποιός την πουλάει και την προωθεί και ποιός προστατεύει τους εμπόρους της είναι πασίγνωστο.




Οι δίοδοι σε Σικελία και Γιβραλτάρ έχουν σχεδόν κλείσει για τους καρβουνιάρηδες και όλοι έρχονται πλέον εδώ για να περάσουν στον ληγμένο παράδεισο της αφθονίας. Και μαλακία μας που δεν τους βοηθάμε να πάνε στην Ιταλία, στην Ισπανία, στην Γερμανία, στην Αγγλία, ή όπου αλλού σκατά θέλουν. Η Ελλάδα έχει γίνει το καθαρτήριο του βρωμοπλανήτη. Και όχι τυχαία. Τόννοι λάσπης εκτοξεύονται καθημερινά από τις γνωστές πηγές με στόχο όχι το μπουρδελοκράτος, αλλά τον Έλληνα πολίτη. Το βλαχοδουκάτο και τους Εφιάλτες που το διοικούν, τους κάνουν ό,τι θέλουν. Τους πιπώνουν και τους ξεσκίζουν για πλάκα. Εμάς δεν μπορούν να κουμαντάρουν οι υπόγειοι και γι αυτό βουρλίζονται σαν τις μανάδες τους τις μάγισσες. Τα μάτια τους πυρακτώνονται και γλώσσα τους τινάζεται έξω νευρικά όπως του φιδιού.



Η κατάσταση θα χειροτερεύει καθημερινά. Όλο και περισσότεροι δυστυχισμένοι και αρκετοί πονηροί ανάμεσά τους θα περνάνε παράνομα τα σύνορα και θα μαζεύονται στις βρωμοπόλεις μας κάνοντάς τες ακόμα πιό βρώμικες. Μια ολόκληρη στρατιά ντόπιων διεφθαρμένων βγάζει τρελά λεφτά από αυτό το μετερίζι. Λαδώματα, στραβά μάτια, επιδοτήσεις της Ένωσης, ψεύτικες βίζες, νταραβέρια πρέζας, οργανωμένο έγκλημα, πρακτοριλίκια, προβοκάτσιες, ασυδοσία.




Το ποιός τους έφερε όλους αυτούς τους τριτοκοσμικούς εδώ, με ποιό σκοπό, και ποιός εξακολουθεί να τους φέρνει το ξέρουμε. Ποιός επεμβαίνει στο παρασκήνιο και τους προστατεύει κι αυτό το ξέρουμε. Η χώρα έγινε μπουρδέλο όχι κατά τύχη, αλλά κατά παραγγελία, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Με τους κατάλληλους συνδυασμούς δίνει απόδοση αστρονομική. Μόνο που δεν σε πάει ταμείο, αλλά ολόισια στον αιώνιο κουβά, στον τάφο. Και μάλιστα μία ώρα αρχήτερα. Γι αυτό προσέξτε τί στοιχηματίζετε.




Μια ιστορική αναδρομή πάντα βοηθάει: Ποιός άνοιξε τις πύλες της χώρας διάπλατα το 1990; Ποιός έστησε μαζί με ποιόν την βιομηχανία ψευτο-βαφτίσεων των Αλβανών για να τους κάνει αποδεκτούς και να τους εντάξει με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς αντιδράσεις στο κοινωνικό σύνολο; Ποιός μοιράζει ακόμα και σήμερα φαγητά παριστάνοντας τον καλό Σαμαρείτη;



Ποιός άλλος; Πάντα οι ίδιοι είναι, ρε μαλάκες, σε όλο τον ρού της ιστορίας, οι ψεύτες και οι προδότες και οι γενοκτόνοι του Έλληνα, αλλά αρνιέστε να τους δείτε γιατί σας επηρεάζουν ακόμα τα σκατά που σας πότισαν όταν ήσαστε μικρά παιδιά κι εξακολουθούν να σας ποτίζουν ακόμα και τώρα. Ανοίξτε τα στραβά σας να δείτε τους ελέφαντες με τα μαύρα φουστάνια που είναι μπροστά σας και το ποιός κάνει πλάτες σε αυτούς που πολεμάνε την ελληνική οικογένεια με την ακρίβεια και τα άσκοπα χρέη, που προκαλούν την υπογεννητικότητα και την αλλοίωση του πληθυσμού, και τότε κάτι μπορεί να καταλάβετε.




Οι ίδιοι που με χριστιανορωμαϊκό μανδύα κατέσφαξαν τους Έλληνες δωδεκαθεϊστές και ανέσκαψαν οτιδήποτε θύμιζε αρχαία Ελλάδα, οι ίδιοι που καταδίωξαν τους γνήσιους και τους ανάγκασαν να πάρουν τα βουνά. Οι ίδιοι που κρύβονταν κατά χιλιάδες στα παρτουζομοναστήρια όταν οι άλλοι πολέμαγαν στα τείχη, οι ίδιοι που έπιναν το αίμα του υπόδουλου Έλληνα ξεπερνώντας ακόμα και τους Οθωμανούς σε αυτό, οι ίδιοι που σήμερα κάνουν τοκογλυφικές μπίζνες με αυτά που έχουν κλέψει από τους πολίτες και από την χώρα.



Κι αν δεν το καταλαβαίνετε αυτό, κοιτάξτε τι συνέβη με τους ελληνικούς πορνόδρομους. Μπήκαμε στην τότε ΕΟΚ το 1980 με μέσο όρο 2.500 νεκρούς και 20.000 τραυματίες το χρόνο μόνο από τα αυτοκινητιστικά ατυχήματα. Με το 80% αυτών στον άξονα Πάτρα-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Το καθήκον κάθε τίμιας κυβέρνησης θα ήταν να φτιάξει εθνικές οδούς με άμεση προτεραιότητα αυτόν τον άξονα. Όμως τίμια κυβέρνηση έχουμε να δούμε σε αυτό το κωλάδικο από την εποχή του Ελ. Βενιζέλου. Το αργότερο ως το 1987 λοιπόν ο άξονας θα έπρεπε να είχε γίνει και να είχε παραδοθεί στην κυκλοφορία. Έχουμε 2009 και ακόμα περιμένουμε. Στο μεταξύ στα 22 χρόνια σκόπιμης καθυστέρησης περίπου 55.000 συμπολίτες μας είναι νεκροί και μισό εκατομμύριο τραυματίες, αρκετοί από αυτούς ανάπηροι για πάντα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά μας κοροϊδεύουν κι από πάνω οι μασόνοι. Φτιάχνουν πρώτα και παραδίδουν για χρήση τον άξονα Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη-Ηγουμενίτσα (ο οποίος από τεχνικής πλευράς ειδικά στο κομμάτι Θεσσαλονίκη-Ηγουμενίτσα είναι πολύ πιό δύσκολος από τον ΠΑΘΕ, με γέφυρες, σήραγγες, κτλ.) για να πηγαίνει πιό γρήγορα ο Τούρκος τα προϊόντα του στην Ευρωπαϊκή Πουστοένωση και να ανταγωνίζεται αθέμιτα τον δικό μας παραγωγό της Πελοποννήσου της Στερεάς Ελλάδας και της Κρήτης και αφήνουν τον κόσμο να σκοτώνεται στις καρμανιόλες των Τεμπών, του Μαλιακού, του Κιάτου και του Αιγίου. Και πληρώνουμε και διόδια για να μπούμε σε αυτό το αίσχος. Τώρα κατάλαβα τι σημαίνει ΠΑΘΕ. Δεν είναι αρχικά, είναι ρήμα στην προστακτική. Όπως λέμε: Πάθε για να μάθεις. Δεν ξέρω αν έμαθε κανένας, μόνο αναρωτιέμαι: μήπως κάποιοι θα πρέπει να δικαστούν για προσχεδιασμένη γενοκτονία, χωρίς δικαίωμα έφεσης;




Όποιος θέλει να λύσει το πρόβλημα της μετανάστευσης (και όχι μόνο αυτό) θα πρέπει να κόψει κεφάλια. Όχι όμως κεφάλια ταλαίπωρων μεταναστών, αλλά κεφάλια από την κορυφή της βρωμερής πυραμίδας του κατεστημένου. Το κομμένο κεφάλι του δυνάστη που κατρακυλάει πιτσιλώντας αίματα από την κορυφή της πυραμίδας προς τα κάτω είναι το αποτελεσματικότερο και το πιό πειστικό δίδαγμα για όλους. Οι ελευθερίες στην Αγγλία και στην Γαλλία κράτησαν λίγο παραπάνω γιατί βαφτίστηκαν στο αίμα βασιλιάδων και ευγενών. Τώρα τα φίδια έχουν ζώσει τους απόγονους του Δαρβίνου και του Ντέ Σάντ, μόνο που οι σημερινοί μπεκρο-μαστούρηδες και ξεκωλιάρηδες λεχρίτες δεν έχουν το τσαγανό να κρεμάσουν μερικούς πολιτικάντηδες και επιχειρηματίες για να ξεβρωμίσουν οι χώρες τους. Ο μεταλλαγμένος τηλεκαρπαζοεισπράκτορας μαλάκας είναι ο ιδανικός πολίτης για όλες τις ανοιχτόκωλες δημοκλανίες.



Ποιοί “μουσουλμάνοι Έλληνες” ρε αρχιερείς της παπάτζας; Ντρέπεστε να πείτε “οι Τούρκοι της Θράκης” γιατί τέτοιοι είναι, και χωρίς να έχω τίποτα εναντίον τους. Όμως μου αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομά τους και δεν κάνω γαμημένες εκπτώσεις στα λόγια μου όπως οι έμποροι πολιτικάντηδες. Όσο Τούρκοι χριστιανοί είναι οι Έλληνες που έχουν απομείνει στην Πόλη, άλλο τόσο Έλληνες μουσουλμάνοι είναι κι αυτοί στην Θράκη. Αλλά στην ανταλλαγή των πληθυσμών οι ρουφιάνοι επέλεξαν να κρατήσουν το κεντρικό παπαδομάγαζο και την σκατένια Μεγάλη Ιδέα και την περιουσία, απορρίπτοντας την ίδια στιγμή την πραγματικότητα, την ουσία και το μέλλον.




Και αυτό που ακολούθησε ήταν η λογική ιστορική εξέλιξη που μερικοί την είχαν επισημάνει από το 1922, πριν ακόμα υπογραφεί η συνθήκη : Οι Τούρκοι σουτάρανε τους δικούς μας από την Πόλη και εμείς ξεμείναμε με 400.000 μειονοτικούς Τούρκους στη Θράκη να τους τρώμε στην μάπα. Μόλις γίνει το Κουρδικό κράτος, ή και νωρίτερα, έρχεται η σειρά της Θράκης να γίνει Κόσοβο. Κι αυτό δεν είναι η προφητεία του παραλυμένου γέροντα, είναι η χωρίς συναισθηματισμούς ανάλυση των γεγονότων και η ωμή προέκταση του ιστορικού γίγνεσθαι. Ή για τους αισιόδοξους, ένα από τα σενάρια.




Άμα ξεχάσατε ή δεν θέλετε να θυμάστε τί έγινε στην Κύπρο, είναι καθαρά δικό σας πρόβλημα. Όμως κοιτάξτε τι πάθανε οι Σέρβοι που πήγανε κόντρα στους Εβραίους Χίτλερ των ΗΠΑ, για να δείτε τι μας περιμένει. Κοιτάξτε και τα σφαγεία του Ιράκ και της Γάζας που είναι σε ζωντανή μετάδοση. Ακόμα και τώρα με το γκρουμάκι πρόεδρο, και μετά από τόσα χρόνια εγκλημάτων και γενοκτονιών, ο κατσαρομάλλης σατανάς με τα πατομπούκαλα λύνει και δένει πίσω από τις κουΐντες. Αυτή η βρωμερή κατσαρίδα είναι ο σκηνοθέτης. Κοιτάξτε και εξακολουθήστε να τους προσκυνάτε, κορόιδα ραγιάδες, μεταλλαγμένοι δούλοι του τίποτα. Κι αυτούς και τον βρωμοθεό τους, τον Δαίμονα και τον μπάσταρδο γιό του.



Ανταλλάξαμε την τελειότητα με την στάχτη και τ’ αποτσίγαρα. Και τώρα θα μας κάνουν και έξωση από το σπίτι μας οι μουσαφίρηδες. Οι σκατοκαθαριστές. Αυτοί που ούτε στις χώρες τους δεν μπορούν να δούν άσπρη μέρα. Έ,ρε ξεφτιλίκια. Τζάμπα σκοτώθηκαν τα εκατομμύρια των Ελλήνων σε όλους τους πολέμους και στις εκκαθαρίσεις των τελευταίων 3.000 χρόνων. Μια χούφτα κοιλαράδες προδότες και ένας κοιμισμένος λαός τα ξεπούλησε όλα. Με αντάλλαγμα μια μίζερη ζωή σε πόλεις-χαβούζες και μια κωλοσύνταξη πείνας. Και σας λέω ρε μαλάκες εθνικοφρονο-κοπρόλαγνοι: εγώ σας χαρίζω την ξεκωλιασμένη Πόλη με τα 12,5 εκατομμύρια Τουρκαλάδες της. Κι ας μην είμαι ο μαρμαρωμένος παλιόπουστας. Τί θα την κάνετε ρε λαμόγια; Στο κώλο σας θα την βάλετε κι αυτήν;




Στο θέμα της αρρώστιας δεν υπάρχει τύχη. Ή είσαι γερός οργανισμός και επιζείς ή είσαι αδύναμος και πεθαίνεις. Αυτός ο ιός σκοτώνει τον ξενιστή. Και αν ο ξενιστής είναι μεταλλαγμένος και με κουρέλα ανοσοποιητικό, ακόμα καλύτερα για τον ιό. Γρήγορη και εγγυημένη απόδοση.



Το “δώρο” που μας άφησαν οι πολιορκητές έξω από τα τείχη, και το σύραμε μέσα στην πόλη μας κάθε άλλο παρά δώρο είναι. Το ξέρουμε καλά γιατί η πατέντα είναι 200% δικιά μας. Μένει απλά να δούμε την συνέχεια στην οθόνη.




Στο τέλος όμως κάποιοι θα την πληρώσουν, γι αυτό να είναι σίγουροι. Αν θέλουν να γλυτώσουν, να πάρουν τα βρωμο-λεφτουδάκια τους, τις χοντρο-γυναικούλες τους, τα μπάσταρδά τους και τις βρωμο-ερωμένες/ερωμένους τους και να την κάνουν τώρα. Αυτή τη φορά δεν θα παίξει κυριλέ εκτέλεση δια τυφεκισμού όπως έγινε με την κυβέρνηση Γούναρη. Ούτε περιορισμός της τιμωρίας μόνο στους αχυράνθρωπους. Τώρα θα έχει αναδρομικές συλλήψεις όλων των υπευθύνων, βασανιστήρια και λυντσάρισμα. Και μετά κρέμασμα ανάποδα στην κεντρική πλατεία αλά Μουσσολίνι.




Sic semper tyrannis.




Γαία πυρί μειχθήτω, ευρύπρωκτοι !

10 σχόλια:

Unknown είπε...

Αντε Μαρκο....αρχισαν να ξυπνανε μερικοι.

Ανώνυμος είπε...

Οι κουφάλες στου Γουδή με το Μάρκο δικαστή

Βασιλης Αντ είπε...

Μαρκο
Ταξε μας μωρα σαν αυτο της φωτογραφιας, και ξεκιναμε απο σημερα νυχτες Αγιου Βαρθολομαιου.

Υ.Γ.Μανιφεστο πραγματικο φιλε το κειμενο

Ανώνυμος είπε...

εκτός απο τα κείμενα τι άλλο μπορουμε να κάνουμε σε καθημερινη βαση;;;;;;

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

@ Indigo Boy,
Μπά, πολύ ύπνο βλέπω ακόμα... Τα βάλλιουμ φταίνε.

@ Ανώνυμε,
Οποιοσδήποτε εκτός συστήματος κάνει για την δουλειά.

Βασίλη Αντ,
Όταν ένα καθεστώς απαγορεύει με οποιοδήποτε τρόπο το σέξ, είναι άξιο της τύχης του. Και οι επικεφαλής του, άξιοι αποκεφαλισμού.

@ Original,
Είναι πολλά αυτά που μπορούν να γίνουν σε καθημερινή βάση. Θα αποτελέσουν το θέμα άρθρου κάποια στιγμή. Το σημαντικότερο είναι το να απαιτείς να είσαι ο εαυτός σου, χωρίς συμβιβασμούς.

Τdi είπε...

Αριστοφάνης σε ρόλο τραγωδού!

"Κάθαρση". Έτσι λέω μετά από κάθε πόστ σου ρε μεγάλε!

Πολύ το γουστάρω το λέγειν σου!

Παρόλα αυτα δεν έχω να πω πολλά, παρα μόνο ότι τούτο το σιχτήρι είναι μια ολόκληρη πραγματικότητα.

Δεν είναι κάποιου τρελού το νέυρο ούτε απλά ενός παιδιού η οργή.

Είναι η καθημερινότητά μας!

Δεν είμαστε τρελοί..αυτοί θέλουνε να μας τρελάνουνε!!!

αν το ξεχάσουμε αυτό -κλικ- πάει έκλεισε ο διακόπτης της λογικής.

Πάει.

Καταναλωτικό φυτό μετά..

"Έτσι ήτανε πάντα η Ελλάς...παιδιά είμαστε της λησμονιάς.."

Καιρός να αρχίσουμε να ξυπνήσουμε!!

Τις καλημέρες μου

Venceremos

Ανώνυμος είπε...

Οταν τα λεω στον περίγυρό μου με κυττάνε έκπληκτοι:
Επιτρέπεται προοδευτικός άνθρωπος να λέει αυτά τα λόγια γιά τους καημένους τους μετανάστες;
Είναι τεράστια η συνομωσία, η αποβλάκωση και η απώλεια της αυτογνωσίας του Ελληνικού λαού.

Ανώνυμος είπε...

Και γαμω τη πουτανα μου
Θα βγω στα φαναρια ντυμενος την ελληνικη σημαια να πλενω τζαμια
Θα με αφησουν η θα με μπαγλαρωσει το κυκλωμα;;;;

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

@ Tdi,
Θα χρειαστεί σεισμός για να ξυπνήσουν μερικοί, αλλά μαθηματικά εκεί πάμε...


@ Ανώνυμος,
Τα βρωμο-ΜΜΕ κάνουν καλά την δουλειά τους όπως βλέπεις. Όλοι στο κόλπο είναι...

@ Ανώνυμος,
Ή θα σε πάνε μέσα οι κερατάδες για προσβολή εθνικού συμβόλου (δύσκολο), ή θα σε ξυλοφορτώσουν οι τριτοκοσμικοί (εύκολο)...

γκαβούλιακας είπε...

Συνυπογράφω!